خرید ارز دیجیتال
بازارها
اسپات
فیوچرزBTC
پس انداز
مرکز رویداد
مرکز جوایز
بیشتر
چگونه همگام‌سازی ابری را در گوگل آتنتیکیتور غیرفعال کنیمچگونه همگام‌سازی ابری را در گوگل آتنتیکیتور غیرفعال کنیم
لیست دسته‌ بندی‌ ها
لغو

چگونه همگام‌سازی ابری را در گوگل آتنتیکیتور غیرفعال کنیم

چرا باید همگامسازی ابری گوگل آتنتیکیتور را غیرفعال کرد؟


گوگل آتنتیکیتور یک قابلیت همگامسازی ابری ارائه میدهد که به شما اجازه میدهد دادههای کدهای احراز هویت خود را در حساب گوگل ذخیرهسازی و پشتیبانگیری کنید. اگرچه این ویژگی بازیابی اطلاعات را آسانتر میکند، اما میتواند خطرات امنیتی ایجاد کند. اگر حساب گوگل شما در معرض نفوذ قرار بگیرد، مهاجم میتواند به تمامی کدهای احراز هویت شما دسترسی پیدا کند و در نتیجه امنیت حسابهای متصل به آن را به خطر بیاندازد. برای کاربرانی که امنیت دارایی برایشان اولویت دارد، توصیه میشود همگامسازی ابری را غیرفعال کنند تا دادههای کدهای احراز هویت فقط در دستگاه محلی ذخیره شوند.

چگونه بررسی کنیم که همگامسازی ابری فعال است یا نه؟


اپلیکیشن گوگل آتنتیکیتور را باز کنید و به گوشه بالا سمت راست نگاه کنید:
  • اگر یک آیکون ابر رنگی با تیک مشاهده کردید، یعنی همگامسازی ابری فعال است و باید به صورت دستی غیرفعال شود.
  • اگر یک آیکون ابر خاکستری با خط مورب مشاهده کردید، یعنی همگامسازی ابری غیرفعال است و نیازی به اقدامی نیست.


چگونه همگامسازی ابری را غیرفعال کنیم؟

1) اپلیکیشن گوگل آتنتیکیتور را در دستگاه تلفن همراه خود باز کرده و روی آیکون حساب کاربری خود ضربه بزنید. 2) در پنجره بازشده، گزینه استفاده از آتنتیکیتور بدون حساب کاربری را انتخاب کنید. 3) روی ادامه بزنید. 4) گوگل آتنتیکیتور شما را از حساب گوگل خارج میکند و همگامسازی ابری غیرفعال میشود. از این پس، تمامی دادههای کد احراز هویت فقط در دستگاه محلی ذخیره خواهند شد.



نکته مهم: پس از غیرفعالسازی همگامسازی ابری، اگر گوشی خود را عوض کنید یا اپلیکیشن را حذف کنید، دادههای کدهای احراز هویت بهصورت خودکار بازیابی نخواهند شد. قبل از تغییر دستگاه، توصیه میشود از قابلیت انتقال حسابها در گوگل آتنتیکیتور استفاده کرده و اطلاعات را به دستگاه جدید منتقل کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره گوگل آتنتیکیتور، میتوانید به مقالات زیر نیز مراجعه کنید:

چگونه همگام‌سازی ابری را در گوگل آتنتیکیتور غیرفعال کنیم

چرا باید همگامسازی ابری گوگل آتنتیکیتور را غیرفعال کرد؟


گوگل آتنتیکیتور یک قابلیت همگامسازی ابری ارائه میدهد که به شما اجازه میدهد دادههای کدهای احراز هویت خود را در حساب گوگل ذخیرهسازی و پشتیبانگیری کنید. اگرچه این ویژگی بازیابی اطلاعات را آسانتر میکند، اما میتواند خطرات امنیتی ایجاد کند. اگر حساب گوگل شما در معرض نفوذ قرار بگیرد، مهاجم میتواند به تمامی کدهای احراز هویت شما دسترسی پیدا کند و در نتیجه امنیت حسابهای متصل به آن را به خطر بیاندازد. برای کاربرانی که امنیت دارایی برایشان اولویت دارد، توصیه میشود همگامسازی ابری را غیرفعال کنند تا دادههای کدهای احراز هویت فقط در دستگاه محلی ذخیره شوند.

چگونه بررسی کنیم که همگامسازی ابری فعال است یا نه؟


اپلیکیشن گوگل آتنتیکیتور را باز کنید و به گوشه بالا سمت راست نگاه کنید:
  • اگر یک آیکون ابر رنگی با تیک مشاهده کردید، یعنی همگامسازی ابری فعال است و باید به صورت دستی غیرفعال شود.
  • اگر یک آیکون ابر خاکستری با خط مورب مشاهده کردید، یعنی همگامسازی ابری غیرفعال است و نیازی به اقدامی نیست.


چگونه همگامسازی ابری را غیرفعال کنیم؟

1) اپلیکیشن گوگل آتنتیکیتور را در دستگاه تلفن همراه خود باز کرده و روی آیکون حساب کاربری خود ضربه بزنید. 2) در پنجره بازشده، گزینه استفاده از آتنتیکیتور بدون حساب کاربری را انتخاب کنید. 3) روی ادامه بزنید. 4) گوگل آتنتیکیتور شما را از حساب گوگل خارج میکند و همگامسازی ابری غیرفعال میشود. از این پس، تمامی دادههای کد احراز هویت فقط در دستگاه محلی ذخیره خواهند شد.



نکته مهم: پس از غیرفعالسازی همگامسازی ابری، اگر گوشی خود را عوض کنید یا اپلیکیشن را حذف کنید، دادههای کدهای احراز هویت بهصورت خودکار بازیابی نخواهند شد. قبل از تغییر دستگاه، توصیه میشود از قابلیت انتقال حسابها در گوگل آتنتیکیتور استفاده کرده و اطلاعات را به دستگاه جدید منتقل کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره گوگل آتنتیکیتور، میتوانید به مقالات زیر نیز مراجعه کنید: